Като специализиран доставчик на услуги, Фарма Съпорт Сървисиз е създадена за да предложи отговор на Вашите регулаторни въпроси и да помогне на Вашия фармацевтичен бизнес да отговори на местните изискванията на българския и румънския пазар. Ние предлагаме пълна гама от услуги: от оценка на досието, през задължителните регулаторни одобрения до пост-оторизационно проследяване, ние споделяме с вас нашата експертна консултация при всяка една стъпка от процеса. Веднъж на пазара, Вие продавате Вашия продукт, а ние се грижим за неговoтo регулаторно съответствие и проследяване на профила на безопасност.

Създадена през 2012 г. нашата компания продължава да се разраства през годините, като сме предоставили услуги на над 150 компании и продължаваме да растем чрез различни партньорства в Европа.

Нашият белег за успех е обратната връзка от компаниите, с които работим, тяхното регулаторно съответствие и безпроблемното им присъствие на пазара. Гордеем се с нашия личен подход, съобразен с всеки отделен проблем и своевременната ни реакция на сложни въпроси в постоянно променящата се регулаторна среда. Воденето на смислена комуникация и обсъждането на възможните резултати е наш приоритет, защото се стремим да установим връзка с всеки клиент, а не просто да добавим още един клиент в портфолиото ни. Това е, което ни прави успешни вече повече от 10 години, и ни помага да се развиваме заедно с предизвикателствата на средата.